ZWEMLES B-DIPLOMA

Uniek aan de zwemlessen in het Leeghwaterbad is dat u zelf verantwoordelijk bent voor het inplannen van de zwemlessen. U kiest dus zelf per week op welke dagen en tijden u lessen wil inplannen. U bepaalt ook zelf hoeveel lessen u aanschaft en reserveert.  Het aanschaffen en inplannen van zwemlessen is mogelijk via een webkassa die u benadert via een online-portaal. 

Aanmelden:
AANMELDINGSFORMULIER  

Kosten:

U betaalt bij het inschrijven voor de wachtlijst nog geen kosten. Op het moment dat u of uw zoon/dochter geplaatst wordt voor het
B- diploma zijn de eenmalige kosten € 25.-. Hiervoor krijgt u het volgende: Toegang tot het leerlingvolgsysteem (IZM) waarmee u de zwemlessen kunt aankopen en indelen, vorderingen en zwemvaardigheid van uw zoon/dochter kunt volgen en de diplomakosten

 

U kunt ervoor kiezen om per les te betalen of u kunt alle diplomakosten afkopen met een vast bedrag.   Wanneer u de diplomakosten afkoopt mag uw kind onbeperkt lessen volgen totdat hij/zij het diploma heeft behaald. 

Subsidie Jeugdfonds Sport & Cultuur: 

In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de kosten voor de diploma's B of C voor de kinderen en jongeren die aan de voorwaarden hiervoor voldoen. Een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur moet worden aangevraagd door een intermediair. Een intermediair kan bijvoorbeeld een leerkracht van school, een buurtsportcoach, een medewerker van Clup Welzijn of een schuldhulpverlener zijn.