ZeemeerminZwemles

Zwemmen als een Zeemeermin, wie wil dat niet! We gaan weer starten met de opleiding tot Zeemeermin! Leer in zes weken tijd  de vaardigheden van een echte zeemeermin onder de knie te krijgen! We starten met twee groepen van 14 zeemeerminnen (of zeemeermannen!)in januari 2020  van 18.00 tot 18.45 uur.

Inschrijven:
Inschrijven kan via onderstaande link:
https://www.supersaas.nl/schedule/Spurd_Leeghwaterbad/ZeemeerminZwemmen.
U schrijft zich via de agenda in voor de eerste les op dinsdag óf donderdag. U wordt dan automatisch ook ingeschreven voor alle opvolgende lessen op dezelfde lesdag.  U kunt uitsluitend inschrijven voor dinsdag óf donderdag (dus niet op beide dagen).   Vol is helaas vol, wees er snel bij.

Kosten:
Een cursus van zes lessen van drie kwartier kost € 50,00 inclusief gebruik van de staart, exlusief eventuele toegangspas van € 3,50 + € 5,00 borg.  Er vindt geen restitutie plaats voor eventuele gemiste lessen.  De borg ontvang je retour bij inlevering van de toegangspas. Betaling voor de cursus van zes lessen moet aan de receptie voor het begin van de eerste les. Zowel contante betaling als pinnen is mogelijk!

 

Wie kunnen er deelnemen:
ZeemeerminZwemmen is voor kinderen vanaf 6,5 jaar in het bezit van minimaal het A- en B-diploma. Een lesgroep telt maximaal veertien kinderen.