Tonen coronapas verplicht per 6 november tot minimaal

vrijdag, 31 december, 2021 - 00:00

Per 6 november 2021 zal het Leeghwaterbad haar bezoekers moeten controleren op hun coronapas. Het dragen van een mondkapje is door deze maatregel niet verplicht.

Het ontvangen en welkom heten van iedere bezoeker zit in ons DNA. Wij vinden het daarom ook bijzonder triest dat wij deze maatregel móeten uitvoeren. Helaas hebben wij geen andere keuze. Het niet uitvoeren van deze maatregel zou zelfs kunnen leiden tot sluiting van de accommodatie.

Beschikt u niet over een geldige coronapas/QR-code dan kunt u helaas geen gebruik maken van uw gekochte tickets. U kunt uw tickets verplaatsen naar een toekomstige datum via deze link.

Ouders die kinderen komen halen of brengen moeten ook in het bezit zijn van een geldige QR-code.  Mocht u door deze maatregelen niet meer in de gelegenheid zijn om uw kind(eren) naar zwemles te brengen vragen wij u contact met ons op te nemen. In onderling overleg proberen we dan een maatwerkoplossing te vinden zodat de betreffende kinderen alsnog aan de zwemlessen kunnen deelnemen. 

Wij hopen daarom heel erg op uw begrip en medewerking! 

Team Spurd-Leeghwaterbad