Privézwemles

De privélessen worden gegeven met één zweminstructeur en één leerling.  Door de één-op-één-begeleiding heeft de docent de mogelijkheid om uw zoon/dochter veel persoonlijke aandacht te geven.  

Er worden vier zwemslagen aangeleerd: enkelvoudige rugslag, schoolslag, borstcrawl en rugcrawl.  Deze laatste twee zijn kennismakingsslagen en worden bij ieder diploma verder technisch verbeterd. Behalve aan de zwemslagen wordt ook aandacht besteed aan allerlei oefeningen in diep water, zoals verschillende manieren van in het water gaan, onder water zwemmen, klimmen en klauteren op een vlot en de kant en naar de bodem gaan. 

Privézwemles:
30 minuten per keer op een vaste dag-, tijdstip en een vaste zweminstructeur. 
De kinderen doorlopen alle drie de bassins, instructie-, doelgroepen- en sportbad  tot aan het afzwemmen voor het A-diploma.  Na het behalen van het A-diploma zijn er mogelijkheden voor het behalen van het B- en het C-diploma met privéles. Als u besluit om uw zoon/dochter gelijk door te laten zwemmen voor het B en/of C kan dit aansluitend plaatsvinden en is er geen wachtlijst.  

Er is ook een mogelijkheid om privéles te krijgen met één zweminstructeur met twee leerlingen. Dit is echter alleen mogelijk wanneer u zich als tweetal inschrijft.  

 
AANMELDINGSFORMULIER  
 

Vanaf het bereiken van de leeftijd van 3,5 jaar kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor zwemles voor het diploma-A. De oproep voor de eerste zwemles gebeurt niet eerder dan dat uw zoon/dochter 4 jaar oud is.  

Tarieven: