ZeemeerminZwemles: voor starters en voor gevorderden

Leren zwemmen met zeemeerminstaart is spannend en wennen, maar superleuk! Bovendien bevordert ZeemeerminZwemmen op speelse wijze de zwemvaardigheid en daarmee de veiligheid in water. In de cursus van zes lessen leren de zeemeerminnen sierlijk te bewegen met de prachtige staart, zowel door als onder water. Tijdens de zesde les geven de zeemeerminnen een demonstratie voor de ouders en ontvangen zij een heus ZeemeerminZwemDiploma!
ZeemeerminZwemmen is voor kinderen vanaf 6,5 jaar in het bezit van minimaal het A- en B-diploma. Een lesgroep telt maximaal tien kinderen.

Een cursus van zes lessen van drie kwartier kost € 50,00 inclusief gebruik van de staart, exlusief eventuele toegangspas van € 3,50 + € 5,00 borg. De borg ontvang je retour bij inlevering van de toegangspas. Betaling voor de cursus van zes lessen aan de receptie voor het begin van de eerste les, pinnen mogelijk!

Wegens de geplande werkzaamheden in het Leeghwaterbad is het op dit moment niet duidelijk wanneer er nieuwe cursussen worden gestart.