TurboZwemles A-diploma belangstellingsformulier

Na dertien weken diploma!

Walvisje Drupsy van der Vin (korte animatiefilm) helpt bij zwemles in het Leeghwaterbad in Purmerend! 

Na zaterdag 6 april (afzwemdatum voor de zwemleerlingen TurboZwemles die in januari 2019 zijn gestart) starten nieuwe groepen TurboZwemles met een afzwemdatum voor de zomervakantie van 2019. De afzwemdatum en de data van de groepen zijn eind februari 2019 bekend. Je maakt je belangstelling voor TurboZwemles vrijblijvend bekend via het belangstellingsformulier op deze webpagina! 

TurboZwemles is een intensief zwemlesprogramma voor het A-diploma mét diplomagarantie. Uw kind heeft in een periode van dertien weken drie keer per week één uur zwemles in een groep van maximaal zes leerlingen. Wanneer uw kind niet binnen drie maanden voldoet aan de vaardigheden voor het afzwemmen, dan zwemt zij of hij gratis door tot het behalen van het zwemdiploma. Voor deelname aan dit intensieve programma geldt op de startdatum een minimum leeftijd van vijf jaar. 

Heeft u belangstelling voor het TurboZwemlesprogramma dat start in januari 2019? Dan kunt u uw belangstelling kenbaar maken door dit  belangstellingsformulier in te vullen en te versturen. U ontvangt dan tijdig bericht over de start van nieuwe groepen TurboZwemles en dan kunt u beslissen of u uw kind aanmeldt.

Kosten: 
De kosten voor het TurboZwemlesprogramma bedragen € 690,00 bij betaling in 1 keer. Bij betaling in drie termijnen bedragen de kosten € 265,00 voor de eerste en tweede termijn plus € 185,00 voor de derde termijn (€ 715,00) totaal). 

Lessen:
Het TurboZwemlesprogramma duurt drie maanden. Het toestane verzuim is maximaal vier - niet aaneengesloten- lessen. Indien u meer lessen gemist heeft vervalt de diplomagarantie. Let op: ook in de schoolvakanties gaan de zwemlessen door. De lessen zullen dan in de ochtenduren worden verzorgd.

Lesmomenten: 
De turbolessen worden (onder voorbehoud van wijzigingen) op de volgende dagen gegeven:

- maandag, donderdag en zaterdag
- dinsdag, woensdag en vrijdag
- maandag, dinsdag en donderdag

Testmoment:
Deelname aan het TurboZwemlesprogramma kan alleen na deelname aan een (gratis) testmoment waarbij Spurd test of uw kind watervrij is.  Tijdens deze test worden de volgende zaken getest.

  • Zelfstandig in het water springen, geheel onder water gaan en op de kant klimmen
  • Ontspannen op de buik liggen waarbij het gezicht in het water is en de handen en voeten los van de bodem (ongeveer 5 seconden)
  • Ontspannen op de rug liggen met handen en voeten los van de bodem (ongeveer 5 seconden)
  • Begrijpen en opvolgen van de opdrachten met voldoende inzet en concentratie.