Kerst op de Koemarkt! - eerste dag

zaterdag, 9 december, 2017 - 13:00

Een geweldige kerstbeleving op de Koemarkt in Purmerend. Nadere informatie staat op de website van de organisatie van Kerst in het Park!
Zaterdag is het kerstevenement gratis toegankelijk van 13.00 uur 23.00 uur.
Kerst in het Leeghwaterpark! is verplaatst naar de Koemarkt.
Mededeling van de organisatie:
'Zoals u vast heeft gehoord, is de conditie van het veld bij het Leeghwaterbad niet goed genoeg om hier ons evenement te houden. We zouden de grond volledig vernielen maar tevens zou uw en onze veiligheid in het geding komen.
Echter, vanmorgen (vrijdag 1 december) hebben wij een zeer productieve vergadering gehad en is Kerst in het Park, samen met Spurd enthousiast gestart met een samenwerking met de Gemeente Purmerend, de Purmerendse Centrum Ondernemers en de Stichting Koemarkt.
Kerst in het Park gaat door, als Kerst op de Koemarkt!

Onze dank gaat uit naar Alex Vonhof van Jo & Co, Richard Gort, voorzitter van PCO, Arwin Versteyne van Brasa Bar & Kitchen en uiteraard de Gemeente Purmerend. Zonder hen hadden wij dit absoluut niet kunnen waarmaken. De dagen en tijden van het evenement blijven hetzelfde en wij kijken ontzettend uit naar het nieuwe concept. We gaan keihard ons best doen om een mooi Kerstweekend neer te zetten.

Tot volgende week, wij hopen jullie allemaal te zien bij Kerst op de Koemarkt 2017!'